Pogoji

Who we are

Naslov našega spletnega mesta je: https://macekvzaklju.si.

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj jih zbiramo

When visitors leave comments on the site we collect the data shown in the comments form, and also the visitor’s IP address and browser user agent string to help spam detection.

Komentarji

Anomimizirani niz, ustvarjen iz vašega e-poštnega naslova (imenovan tudi razpršitev), lahko dobi storitev THE GRAVATER, da preveri ali ga uporabljate.
Pravilnik zasebnosti storitve Gravater je na boljo tukaj: https://automattic.com/privacy.
Po odobritvi vašega komentarja je vaša slika profila vidna javnosti v kontekstu vašega komentarja.

Mediji

Če naložite slike na spletno mesto, se izogibajte nalaganju slik z vključenimi podatki o lokaciji (EXIF GPS).
Obiskovalni spletnega mesta lahko prenesejo in izvlečejo podatke o lokaciji iz slik na spletnem mestu.

Kontaktni obrazci

Piškotki

Če na našem spletnem mestu pustite komentar, se lahko odločite za shranjevanje vašega imena, e-poštnega naslova in spletnega mesta v piškotke. To je vaše udobje, tako da vam ni potrebno znova izpolnjevati veših podatkov, ko pustite nov komentar. Ti piškotki bodo trajali eno leto.

Če obiščete našo prijavno stran, bomo nastavili začasni piškotek in z tem preverili ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in se zavrže ko zaprete brskalnik.

Ko se prijavite, bomo nastavili tudi več piškotkov, da shranimo vaše podatke za prijavo in izbira zaslona.
Piškotki za prijavo trajajo dva dni, piškotki z možnostnimi zaslona pa eno leto.
Če izberete “zapomni si me”, bo vaša prijava trajala dva tedna.
Če se odjavite iz računa, bodo piškotki za prijavo odstranjeni. Če uredite ali objavite članek, bo v vašem brskalniku shranjen dodaten piškotek. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in preprosto navaja ID objave članka, ki ste ga pravkar uredili. Poteve po 24h.

Vdelana vsebina z drugih spletnih mest

Članki na tem spletnem mestu lahko vkjučujejo vdelano vsebino (npr. članke itd.). Vdelana vsebina z drugih spletnih mest se obnaša popolnoma enako, kot če bi obiskovalec obiskal drugo spletno stran,

Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vgrajujejo dodatno sledenje tretih oseb in spremljajo vašo interakcijo s to vvdelano vsebino, vključno s sledenjem vašij interakcij z vdelano vsebino ,če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto.

Analitika

Če zahtevate ponastavitev gesla, bo vaš naslov IP vključen v e-poštno sporočilo za ponastavitev.

Koliko časa zadržujemo vaše podatke

Če pustite komentar, se komentar in njegovi metapodatki ohranijo za nedoločen čas. Tako lahko samodejno prepoznamo in odobrimo nadaljnje komentarje, namesto da bi jih zadrževali v čakalni vrsti za modeliranje.

Za uporabnike, ki se registrirajo na našem spletnem mestu, osebne podatke, ki jih navedejo, shranimo tudi v svojem uporabniškem profilu. Vsi uporabniki lahko kadarkoli vidijo, urejajo ali izbrišejo svoje osebne podatke (razen, da ne morejo spremeniti uporabniškega imena). Skrbniki spletnih mest lahko te podatke vidijo in urejajo.

Kakšne pravice imate do svojih podatkov

Če imate račun na tem spletnem mestu ali ste pustili komentarje, lahko zahtevate, da prejemeta izvoženo datoteko osebnih podatkov, ki ste nam jih posredovali. Prav tako lahko zahtevate, da izvrišemo vse osebne podatke, ki jih imamo o vas. To ne vključuje nobenih podatkov, ki jih moramo hraniti za upravne, pravne ali varnostne namene.

Kam pošiljamo vaše podatke

Komentarje obiskovalcev lahko preverite s pomočjo avtomatizirane storitve zaznavanja neželene pošte.

Vaši kontaktni podatki

Dodatne informacije

Kako varujemo vaše podatke

Katere postopke za kršitev podatkov imamo vzspostavljene

Od katerih tretih oseb prejemamo podatke

Kakšno avtomatizirano odločanje in / ali profiliranje počnemo z uporabniškimi podatki

Zahteve glede razkritja predpisov industrije